top of page

OM OSS

The Wagonshed Project holder til i Kongsberg sentrum, men vi har oppdrag rundt omkring på Østlandet. I tillegg til våre ansatte, har vi knyttet til oss et nettverk av dyktige fagpersoner innen forskjellige bransjer; håndverkere, elektriker, brannsikkerhet, RIB osv, som gjør at du kan få bistand gjennom hele prosjektet.

Fordelen med å jobbe med oss er at du får en tett, personlig oppfølging. Vi er opptatt av at dine ønsker skal komme frem gjennom prosjektet. Resultatet skal være både funksjonelt og lett å leve med i mange år fremover, så det er viktig at vi har en god kommunikasjon gjennom prosessen. 

Vi er opptatt av å finne gode, fremtidsrettede løsninger, ta i bruk ny teknologi, og å gi deg det beste verktøyet for å komme deg gjennom prosjektet ditt så effektivt og problemfritt som mulig.

Med kompetanse som byggingeniør gjennom de siste 25 årene, både som byggesaksbehandler i kommunen, som prosjektleder og -utvikler for store firmaer, og som selvstendig næringsdrivende, så stiller du sterkt rustet sammen med oss.

 

Kjetil Iversen

Kjetil Iversen, byggingeniør Kongsberg

Kjetil Iversen

Eier og daglig leder

kjetil@twsp.no

41227890

Irene Lislien, Teknisk tegner The Wagonshed Project AS, Kongsberg

Irene Lislien

Teknisk tegner, visualisering

irene@twsp.no

41917733

Historien bak navnet

The Wagonshed Project.

 

"Hmm...det var et merkelig navn på et byggingeniørfirma", tenker du kanskje?

Helt i begynnelsen av pandemien, så mistet jeg jobben min som prosjektutvikler for Trysilhus. Jeg har i all min yrkesaktive tid jobbet både som prosjektleder og -utvikler, som byggesaksbehandler i kommune, og som selvstendig næringsdrivende innenfor byggfag.

Jeg bor i Kongsberg sammen med familien min, i et hus fra tidlig 1800-tallet, som en gang i tiden var det gamle vognskjulet på veien til Drammen.

Løsningen på min arbeidsledighet ble til rundt middagsbordet i dette gamle vognskjulet, så da jeg startet opp for meg selv i 2020, så ble det dette navnet, da. 

bottom of page